Flotte lyse boliger i
gennemført design

Flotte lyse boliger i gennemført design

Det flotte, lyse køkken kommer med god skabsplads og integreret ovn og komfur, køle/fryseskab og opvaskemaskine.

I forbindelse med køkkenet ligger den skønne stue med et godt lysindfald, hvor der både er plads til sofagruppe og spisebord. Fra køkken-alrummet er der også adgang til den rummelige altan og soveværelse, hvor der er plads til både dobbeltseng og skrivebord.

Badeværelset kommer med væghængt toilet, kombineret vaske/tørremaskine, skabsplads og separat bruseniche, hvori de grå klinker på væg og gulv spiller elegant sammen med badeværelsets hvide vægge og lyse elementer.

Et godt lysindfald, ventilationsanlæg og gulvvarme i alle rum sikrer et sundt indeklima, der øger din livskvalitet.

Hold dig ikke tilbage!

Vi er klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, og vi vil guide og rådgive dig på bedste vis.

  • Kontakt os her

Anders Andersen

Nyd solen på den skønne tagterrasse og i privaten

Til ejendommen hører grønne fællesarealer og en stor møbleret tagterrasse, som kun må benyttes af beboerne i denne ejendom.

Her har du rig mulighed for at hygge med et måltid i solen, læne dig tilbage med en god bog eller podcast i ørerne, eller nyde en kølig drink i sommersolens varme stråler.

Det samme kan du gøre på din egen private altan eller terrasse, som du har adgang til fra det dejlige køkken-alrum. Her kan du finde din indre gartner frem og skabe dit eget hyggelige, grønne åndehul med blomster, planter, urter og bede.